Ministrul Nicolae Ciucă, la ieșirea de la urne: „Am votat pentru infrastructură, pentru că trebuie să legăm Doljul de ţară şi de Europa” (VIDEO)

Ministrul Nicolae Ciucă, la ieșirea de la urne: Am votat pentru infrastructură, pentru că trebuie să legăm Doljul de ţară şi de Europa (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ministrul Apărări, Nicolae Ciucă, a declarat, duminică, după ce a ieșit de la urne că a votat pentru modernizarea judeţului Dolj, pentru modernizarea României, pentru un sistem de educaţie modern:

Nicolae Ciucă candidează în judeţul Dolj pentru Senat, pe lista PNL, şi a votat la una din secţiile de votare amenajate la Şcoala Gimnazială „Nicolae Romanescu” din Craiova, împreună cu preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, şi cu ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

„La mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc astăzi ziua onomastică! Am votat pentru modernizarea judeţului Dolj, pentru modernizarea României, pentru un sistem de educaţie modern, pentru un sistem de sănătate publică care să răspundă nevoilor oamenilor. Am votat pentru infrastructură, pentru că trebuie să legăm Doljul de ţară şi de Europa. Am votat ca tot ceea ce înseamnă responsabilitatea angajamentului într-un astfel de proiect să se întâmple”, a spus ministrul Ciucă.

Ministrul Apărării a mai afirmat că procesul de vot este mai sigur decât mersul la magazin şi i-a îndemnat pe cetăţeni să meargă la vot: „Îi îndemn pe doljeni, îi îndemn pe români să iasă la vot pentru că este sigur, poate chiar mai sigur decât atunci când mergem la magazin”.

Urmăriți B1TV.ro și pe