Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii n-au putut crede când au văzut ce are în conversaţii

Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii n-au putut crede când au văzut ce are în conversaţii

Mircea Badea, care a declarat în mai multe rânduri că ia foarte în serios pandemia generată de noul coronavirus, a avut puterea să facă haz de necaz pe marginea unui „Meme” care circulă pe reţelele de socializare şi care s-a viralizat şi pe conversaţiile pe WhatsApp.

Modelul suedez, luat peste picior

Este vorba despre o fotografie ce ironizează ideea spiritului de turmă ca modalitate de protecţie în faţa COVID-19. Acest Meme satirizează, probabil, şi modelul suedez, care a mers pe imunitatea colectivă. „A circulat ceva bun de tot, apropo de COVID-19. (…) Ceva amuzant. Am primit pe WhatsApp. Lupul, șocat de oile care nu se sperie de el, spune: Voi știți că sunt un lup, nu-i așa? De ce nu fugiți?! Ne bazăm pe imunitatea de turmă. Este superb! Nu există lupi. Foarte bun. Dacă ai un corp sănătos și bine antrenat, supraviețuiești mușcăturii unui lup. Doar cei bătrâni și bolnavi sunt atacați de lupi. Lupul e îngrozit”, a zis Mircea Badea la postul pentru care lucrează.

Vineri, s-au raportat 5.028 de cazuri noi

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 5.028 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel național, astfel că numărul îmbolnăvirilor confirmate de la debutul epidemiei pe teritoriul României a urcat la 201.032, cu precizarea că 144.429 de pacienți au fost declarați vindecați. Potrivit autorităților, încă 82 de decese legate de această boală infecțioasă au fost înregistrate pe un interval de 24 de ore, iar numărul persoanelor depistate pozitiv internate în secțiile de Terapie Intensivă din țară este de 782.

Tags:
Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)