Momente de groază în Tel Aviv: Teroriștii au deschis focul asupra clienţilor unei terase. Momentele au fost surprinse de camerele video (VIDEO)

Momente de groază în Tel Aviv: Teroriștii au deschis focul asupra clienţilor unei terase. Momentele au fost surprinse de camerele video (VIDEO)
foto: b1.ro

UPDATE: Cei doi teroriști care au provocat atentatul au fost anihilați exact atunci când voiau să scape. Unul dintre ei a fost împușcat, iar al doilea a fost arestat și dus la interogatoriu. Potrivit agențiilor de știri palestiniene, cei doi teroriști sunt rude și locuiesc în orașul Yatta, aproape de Hebron, conform jerusalemonline.com.

Momentul în care cei doi teroriști au fost prinși de polițiști

#DIRECT_ONE_ye7bh9#

Patru persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite la Tel Aviv după ce doi palestinieni au început să tragă cu arma, la întâmplare, asupra clieților care se aflau la mese într-o zonă cu restaurante și baruri.

Acest atac este cel mai sângeros comis de palestinieni împotriva israelienilor de la declanșarea valului de violențe în octombrie. Cei doi atacatori au fost arestați, informează Agerpres.

Israel: Patru persoane au murit, iar alte cinci sunt rănite după ce doi palestinieni au început să tragă cu arma, la întâmplare

#DIRECT_ONE_ivoirg#

Cei doi palestinieni au deschis focul în jurul orelor 21.30 (18.30 GMT) în cartierul Sarona, o zonă aflată în imediata vecinătate a Ministerului Apărării și foarte frecventată la acea oră, au informat poliția și martori oculari.

Condițiile în care cei doi atacatori au fost neutralizați nu sunt clare. Aparent, unul a fost arestat teafăr, potrivit indicațiilor poliției, iar celălalt a fost rănit de gloanțe și transportat în stare gravă la spital.

Ulterior, poliția i-a identificat pe cei doi ca fiind palestinieni, rude, locuind în sectorul Hebron din Cisiordania ocupată.

Israelul, Ierusalimul și teritoriile palestiniene se confruntă cu un val de violențe care, de la 1 octombrie, au costat viața a 207 palestinieni, 28 israelieni, doi americani, un eritreean și un sudanez. Naționalitatea persoanelor ucise miercuri seară nu este cunoscută pentru moment.