"Nici măcar nu am vorbit cu el". Vladimir Putin neagă vreo legătură cu fostul consilier al lui Donald Trump în ciuda pozelor cu ei doi stâng la aceeași masă (FOTO)

"Nici măcar nu am vorbit cu el". Vladimir Putin neagă vreo legătură cu fostul consilier al lui Donald Trump în ciuda pozelor cu ei doi stâng la aceeași masă (FOTO)

Președintele Rusiei Vladimir Putin a negat vreo legătură cu fostul consilier pe probleme de securitate Michael Flynn afirmând că la evenimentul din decembrie 2015 a avut loc în onoarea Russia Today (RT) "nici măcar nu ar fi vorbit" cu acesta în ciuda pozelor care îi arată unul lângă celălalt la masă.

"Eu mi-am susţinut discursul, apoi am discutat despre alte lucruri. Şi m-am ridicat şi-am plecat. Iar după aceea mi s-a spus «ştii, era un domn american acolo, a fost implicat în nişte lucruri. Era în serviciile de securitate»", a declarat Putin în cadrul unei emisiuni de la postul american pentru NBC.

”Asta e tot. Nici măcar nu am vorbit cu el. Acesta este gradul în care-l cunosc pe domnul Flynn”, a adăugat președintele rus, citat de Adevărul.

Televiziunea RT, în cinstea căreia a avut loc dineul la care au participat cei doi, este finanțată de guvernul rus și este acuzată de răspândire de propagandă de stat și dezinformare. Preşedintele american Donald Trump l-a concediat pe Flynn în februarie, pentru că nu dezvăluit conţinutul discuţiilor pe care le-a purtat cu ambasadorul rus la Washington Serghei Kisliak şi pentru că l-a minţit pe vicepreşedintele Mike Pence în legătură cu aceste conversaţii.

Legăturile lui Flynn cu Moscova fac obiectul unei examinări minuţioase în Statele Unite în contextul unor acuzaţii cu privire la un presupus amestec al Moscovei în alegerile americane din 2016.