Noi informații despre Atentatul din Manchester: Atacatorul a vrut să se răzbune pentru bombardamentele din Siria

Noi informații despre Atentatul din Manchester: Atacatorul a vrut să se răzbune pentru bombardamentele din Siria
Foto: romaniatv.net

Sora atentatorului de la Manchester Arena, Jomana Abedi a declarat joi că fratele său a recurs la gestul extrem pentru că voia să se răzbune pentru bombardamentele americane din Siria, potrivit Wall Street Journal, citat de Știrile Pro TV.

Jomana a declarat într-un interviu că fratele său era o persoană bună și iubitoare, fiind complet surprinsă că acesta s-a detonat în mijlocul fanilor care plecau de la un concert.

”Cred că i-a văzut pe copiii… pe copiii musulmani care mor peste tot și a vrut răzbunare. A văzut cu explozibilii americani cad peste copiii din Siria. A vrut rasbunare. Dacă a obținut-o, asta este între el și Dumnezeu”, a declarat această în interviul pentru Wall Street Journal.

Tânăra a fost aspru judecată de localnicii din Manchester pentru că a încercat să justifice atentatul terorist al fratelui său.

În urma atentatului de la Manchester Arena, 22 de persoane și-au pierdut viața și alte 119 au fost rănite.

După identificare teroristului Salman Abedi, care a murit în explozia din apropierea sălii de concerte, poliția caută eventuali complici care l-au ajutat pe acesta să comită teribila tragedie.