O explozie puternică a fost auzită în apropiere de aeroportul din Kabul: Ar fi o rachetă care și-a ratat ținta

O explozie puternică a fost auzită în apropiere de aeroportul din Kabul: Ar fi o rachetă care și-a ratat ținta

Situația rămâne disperată pe aeroportul din Kabul! O explozie puternică a fost auzită în apropiere de aeroportul din Kabul.

Din primele informații transmise pe Twitter, ar fi vorba despr eo rachetă trasă către aeroport dar care nu și-ar fi atins ținta, a anunțat pe Twitter Muslim Shirzad corespondentul Tolo News în Afganistan.

Racheta a lovit o zonă rezidențială, nu este clar la acest moment dacă există victime, a transmis Xinhua.

Un alt atac terorist asupra aeroportului din Kabul este „foarte probabil în următoarele 24-36 de ore”, a declarat președintele Joe Biden care a precizat că a primit informații din partea comandanților armateu SUA.

Declarația președintelui de sâmbătă după-amiază a venit la câteva ore după ce Pentagonul a declarat că au fost ucise două ținte ISIS, iar alta a fost rănită într-o lovitură cu o dronă americană în Afganistan, un gest de represalii în urma atacului terorist care a ucis 13 membri ai serviciului SUA și cel puțin alți 170 afgani în afara aeroportului joi, scrie cnn.

„Acest atac nu a fost ultimul”, a spus Biden în declarația sa, jurând că „va vâna orice persoană implicată în acel atac urât”.

Ultima oră
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut
17:44 - Dacian Cioloș: Cred că și pentru PSD putem fi o soluție pentru a depăși lunile următoare / Nu știu care au fost motivele reale pentru care m-a desemnat Klaus Iohannis