O femeie din Marea Britanie a dispărut după ce a ieșit să-și plimbe câinele. Polițiștii i-au găsit doar telefonul

O femeie din Marea Britanie a dispărut după ce a ieșit să-și plimbe câinele. Polițiștii i-au găsit doar telefonul
Foto: captură Facebook

Nicola Bulley este o femeie din Marea Britanie, care și-a scos câinele la plimbare cu 5 zile în urmă, de-a lungul râului Wyre, în Lancashire. Ea a dispărut fără urmă, anchetatorii reușind să-i găsească doar câinele și telefonul, care a rămas conectat la o videoconferință de lucru, informează The Independent.

Echipajele de urgență, printre care și echipa de pompieri și salvare din Lancashire, echipa de salvare montană Bowland Pennine și echipa de căutare subacvatică din nord-vest lucrează împreună ca să o găsească pe Nicola, iar poliția din Lancashire vrea ca un „potențial martor cheie” să se prezinte la secție pentru a fi interogat cu privire la caz.

Suspectul principal

Un bărbat, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, de aproximativ 70 de ani, alb, cu înălțime de 1,80 m, bine făcut, plimba un câine alb și pufos s-ar fi aflat prin zonă când Bulley a dispărut.

Paul Ansell, partenerul lui Bulley, susține că și-a căutat peste tot partenera. Inginerul este împreună cu Bulley de 12 ani și a declarat că: „Este un iad perpetuu. Nu pot să cred”.

„Trecem prin asta, dar nu pare real. Trebuie să o găsim. Are două fetițe care au nevoie de mama lor acasă. Trebuie să primim vești bune”, a adăugat Ansell, potrivit digi24.ro.

Nicola Bulley a dispărut în dimineața zilei de 27 ianuarie, după ce a ieșit să își plimbe câinele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:01 - Premierul Marcel Ciolacu: „Sperăm ca în perioada următoare să se găsească cele mai bune soluții, în primul rând să nu mai moară oameni pe frontul din Ucraina și pe urmă economiile se reașează”
20:55 - Accident cu 16 victime, în Constanța. Planul roșu de intervenție a fost activat
20:43 - Marcel Ciolacu: În acest moment, candidatul pentru funcţia de Primar General al Capitalei este Gabriela Firea, din partea PSD. Urmează să decidem dacă mergem separat sau împreună cu cei de la PNL
20:38 - Premierul Marcel Ciolacu: Nu există nici o paralelă între eventuala candidatură a președintelui Iohannis la NATO și faptul că alegerile pentru funcția de președinte au fost stabilite în luna septembrie (VIDEO)
20:31 - Un elev din cinci nu a rezolvat un exercițiu de clasa a II-a la simularea Evaluării Naționale, la Matematică
20:24 - Babs se pregătește de primăvară cu operații estetice. La ce proceduri a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa
20:21 - Grindeanu: Testul cel mai important e în acest an, astfel încât să avem președinte, să câștigăm alegerile parlamentare, locale și europarlamentare / Ciolacu: Trebuie să fie realiști. Niciun partid politic nu va putea câștiga totul
20:14 - Criză de medici stomatologi la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani / Unitatea de Primiri Urgențe a rămas fără linie de gardă
19:53 - Un bărbat băut a lovit șase copii pe trecerea de pietoni. Șoferul este condamnat la ani grei de închisoare
19:44 - Mai multe ONG-uri cer Guvernului reducerea termenului pentru viză de flotant, înainte de alegeri