O femeie din Marea Britanie a dispărut după ce a ieșit să-și plimbe câinele. Polițiștii i-au găsit doar telefonul

O femeie din Marea Britanie a dispărut după ce a ieșit să-și plimbe câinele. Polițiștii i-au găsit doar telefonul
Foto: captură Facebook

Nicola Bulley este o femeie din Marea Britanie, care și-a scos câinele la plimbare cu 5 zile în urmă, de-a lungul râului Wyre, în Lancashire. Ea a dispărut fără urmă, anchetatorii reușind să-i găsească doar câinele și telefonul, care a rămas conectat la o videoconferință de lucru, informează The Independent.

Echipajele de urgență, printre care și echipa de pompieri și salvare din Lancashire, echipa de salvare montană Bowland Pennine și echipa de căutare subacvatică din nord-vest lucrează împreună ca să o găsească pe Nicola, iar poliția din Lancashire vrea ca un „potențial martor cheie” să se prezinte la secție pentru a fi interogat cu privire la caz.

Suspectul principal

Un bărbat, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, de aproximativ 70 de ani, alb, cu înălțime de 1,80 m, bine făcut, plimba un câine alb și pufos s-ar fi aflat prin zonă când Bulley a dispărut.

Paul Ansell, partenerul lui Bulley, susține că și-a căutat peste tot partenera. Inginerul este împreună cu Bulley de 12 ani și a declarat că: „Este un iad perpetuu. Nu pot să cred”.

„Trecem prin asta, dar nu pare real. Trebuie să o găsim. Are două fetițe care au nevoie de mama lor acasă. Trebuie să primim vești bune”, a adăugat Ansell, potrivit digi24.ro.

Nicola Bulley a dispărut în dimineața zilei de 27 ianuarie, după ce a ieșit să își plimbe câinele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)