O femeie însărcinată din Irlanda de Nord a fost ucisă în propria casă. „Comunitatea este în şoc”

O femeie însărcinată din Irlanda de Nord a fost ucisă în propria casă. Comunitatea este în şoc
Autoritățile au arestat un bărbat din Zlatna după ce și-a violat în public fiul cu dizabilități

Natalie McNally era o femeie în vârstă de 32 de ani din comitatul Amagh, Irlanda de Nord. Ea a fost ucisă în porpria sa locuință, duminică. Suspectul a fost arestat, dar eliberat mai târziu după ce i-a fost plătită cauțiunea. Victima, care era gravidă în 15 săptămâni, ar fi fost înjunghiată, informează Mirror.

Poliţiştii consideră cazul ca fiind o „dublă tragedie”, iar apropiaţii femeii sunt profund afectați.

Eliberat pe cauțiune

Bărbatul suspectat a fost reținut de autorități, dar eliberat după pe cauţiune. „Ofiţerii de poliţie au fost chemaţi la locuinţa (victimei), împreună cu colegii dela Serviciul de Ambulanţă din Irlanda de Nord. Din păcate, Natalie a fost declarată moartă la faţa locului”, a fost declarația poliţistului John Caldwell, potrivit observatornews.ro.

„E atât de dureros că Natalie era, de fapt, gravidă în 15 săptămâni. Atacul fatal, care a avut loc în propria ei casă, a dus la o dublă tragedie – moartea unei viitoare mame, dar şi a copilului său nenăscut. Natalie era mult iubită de către părinţi şi familie. Moartea ei i-a devastat familia şi prietenii, iar comunitatea este în şoc”, a mai spus el, conform aceleiași surse.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe