O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil

O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
Sursa foto: Pixabay

O femeie care suferă de o tulburare de comportament trăia în propriul apartament cu 800 de șobolani, până când poliția animalelor din landul german Renania-Palatinat a intervenit, după ce vecinii femeii au reclamat mirosul insuportabil.

800 de șobolani, descoperiți într-un apartament de poliția animalelor

Poliția animalelor din land a eliberat, săptămâna trecută, 400 de șobolani din casa femeii situată lângă orașul Altenkirchen. În urma unei noi acțiuni, autoritățile au descoperit alte 400 de rozătoare.

Un purtător de cuvânt al districtului a spus că autorităţile au aflat de acest caz ca urmare a plângerilor depuse de vecini care au reclamat mirosul insuportabil, potrivit stirileprotv.ro.

Femeia suferă de tezaurizare compulsivă, crezând că situația se află sub control și nu realiza faptul că dacă trăiește cu sute de șobolani în apartament ar reprezenta o problemă, potrivit autorităților.

Anchetatorii analizează posibilitatea ca femeia să fie pusă sub acuzare.

Urmăriți B1TV.ro și pe