O furtună a făcut ravagii în Insulele Canare: Mai multe mașini au fost distruse de bolovani (FOTO)

O furtună a făcut ravagii în Insulele Canare: Mai multe mașini au fost distruse de bolovani (FOTO)
Sursa Foto: Pixabay.com

Furtuna Hermine a lovit puternic, duminică, Insulele Canare din Spania.

Mașini distruse de bolovani, într-o furtună care a făcut ravagii în Insulele Canare

Subsolurile mai multor blocuri au fost inundate, iar bucăți mari de rocă s-au desprins din cauza puhoaielor care au venit de pe versanți. Unele au căzut peste mașinile parcate în apropiere.

Din fericire, oamenii au fost anunțați din timp de furtună și se aflau la adăpost, așa că nimeni nu a fost rănit, potrivit stirileprotv.ro.

Mașini distruse de bolovani, într-o furtună care a făcut ravagii în Insulele Canare

Zeci de zboruri au fost anulate în ultimele zile

Zeci de zboruri au fost anulate în Insulele Canare, a anunțat operatorul aeroportuar Aena, în condițiile în care furtuna Hermine a adus ploi puternice în populara destinație de vacanță, notează Reuters.

Furtuna Hermine era așteptată să lovească Insulele Canare sub formă de furtună tropicală, dar a fost retrogradată duminică la depresiune tropicală de Centrul Național al Uraganelor din SUA.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”