O mamă a fost condamnată la închisoare, după ce a petrecut șase zile și a uitat copilul de nici doi ani acasă. Micuța a murit de foame

O mamă a fost condamnată la închisoare, după ce a petrecut șase zile și a uitat copilul de nici doi ani acasă. Micuța a murit de foame
Foto: Pixabay.com

O tânără a fost acuzată de uciderea fiicei sale, după ce a lăsat-o timp de șase singură în apartament, unde a murit de foame. Tânăra a mers la o petrecere și a uitat minora acasă.

Verphy Kudi a plecat de acasă, la o petrecere cu prietenii și a uitat de fetița ei în vârstă de un an și 8 luni. Micuța rămasă singură în apartamentul din Brighton a murit de foame, notează BBC.

Femeia și-a sărbătorit majoratul și a uitat de fetița lăsată acasă

Evenimentul tragic s-a petrecut în 2019, la vremea la care mama avea 18 ani. Timp de 6 zile a plecat la o petrecere cu prietenii, în Londra și Coventry.

În timpul excursiei, ea a uitat că are un copil pe care l-a lăsat singur acasă.

În urma analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere din proximitate, procurorii au stabilit că minora a fost lăsată singură în apartament timp de cinci zile, 21 de ore și 58 de minute.

Când a ajuns acasă din vacanță, mama a alertat autoritățile, apelând numărul unic de urgență și precizând că fetița ei nu se trezește. La acel moment, medicii sosiți la fața locului au constatat decesul minorei.

Totodată, personalul de pe ambulanță ar fi găsit-o pe femeie incoerentă.

Cauza morții minorei a fost stabilită la spital, moartea fiind cauzată de înfometare, răceala și deshidratare, dar și numeroase erupții la nivelul pielii, având în vedere că fetița stătuse cu scutecul murdar timp de mai multe zile.

Ultima oră
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul