O studentă a fost amendată pentru că ținea pui de găină în camera sa din cămin

O studentă a fost amendată pentru că ținea pui de găină în camera sa din cămin
Unii studenți din cadrul Universității Oxford sunt amendați pentru că aruncă ouă în geamuri, alții pentru că fac mizerie în camere sau sunt amendați pentru că perturbă liniștea colegilor. Însă niciunul...

Unii studenți din cadrul Universității Oxford sunt amendați pentru că aruncă ouă în geamuri, alții pentru că fac mizerie în camere sau sunt amendați pentru că perturbă liniștea colegilor. Însă niciunul nu a fost amendat pentru că ținea pui de găină în camera sa.

Pentru o astfel de faptă a fost amendată o studentă de la Oxford, împreună cu o altă colegă, care a trebuit să plătească suma de 78 de lire sterline pentru că ține fân în încăperea sa, arată Daily Mail.

De-a lungul anilor decanii universității au dat amenzi usturătoare, în jurul sumei de 30.000 de lire pentru studenții obraznici.

Potrivit sursei precizate, unul dintre studenții facultății a fost pedepsit pentru că făcea prea mult zgomot în timpul actului sexual.

Însă, se pare că nu doar studenții încală regulile, ci și cadrele didactice, doar că acești scapă ieftin. Atunci când un profesor și-a jignit studentul, comparându-i fața cu posteriorul unui babuin, acesta nu numai că nu a fost amendat, ci i-a fost permis să-și păstreze slujba.