O tânără de 20 de ani și-a organizat singură înmormântarea. Care a fost dorința neobișnuită a fetei (FOTO)

O tânără de 20 de ani și-a organizat singură înmormântarea. Care a fost dorința neobișnuită a fetei (FOTO)
foto: Facebook

O tânără dinDavao City, in sud de Filipine, și-a organizat propria înmormântare. Racine Pregunta, în vârstă de 20 de ani, avea cancer osos și era conștientă de faptul că nu mai avea prea multe zile de trăit, așa că și-a ales singură îmbrăcămintea cu care urma să fie îngropată, dar și machiajul.

Tânăra a realizat toate lucrurile pe care și le propusese și ultima sa dorință pe care i-a spus-o surorii ei era să fie îngropată în ținuta aleasă și să fie cât mai frumoasă.

Racine a fost îmbrăcată într-o rochie albă, cu o coroniță de flori pe cap și machiajul pe care și l-a ales. Machiajul a fost realizat de o firmă specializată în astfel de cazuri. Sora fetei a mărturisit că acesteia i-a venit ideea cu doar 5 zile înainte să se stingă din viață, potrivit ciao.ro.

Racine Pregunta a pierdut lupta cu boala pe 17 martie, în a doua zi de Paște, iar trupul ei a fost îngropat chiar peste sicriul tatălui său.

Sora ei a pus mai multe poze pe rețelele sociale pentru a arăta tuturor că aceasta a murit frumoasă și cu zâmbetul pe buze.