O tânără din Marea Britanie, stupefiată de cadoul pervers primit din partea soţului său

O tânără din Marea Britanie, stupefiată de cadoul pervers primit din partea soţului său
foto: realitatea.net

O femeie din Marea Britanie a avut parte de un cadou foarte neobişnuit din partea soţului său, chiar de ziua ei. Acesta s-a gândit să-şi surprindă soţia cu o partidă de sex în trei, cu încă un bărbat, însă tânăra nu a fost deloc încântată de propunerea lui, potrivit realitatea.net.

SUPER REDUCERILE CONTINUĂ PE TOTALCOMENZI.RO: AICI găsești orice îți dorești, de la electrocasnice la cadouri personalizate

"Mi-a spus că sunt cea mai norocoasă femeie în viaţădeoarece niciun alt soţ nu ar accepta un menage a trois cu un alt bărbat", a povestit tânăra.

Femeia a spus că s-a săturat de ideile anormale ale soţului său. În urmă cu câţiva ani, acesta a avut o propunere asemănătoare, dar cu o femeie. Întrucât soţia a refuzat, bărbatul s-a supărat şi a tratat-o îngrozitor vreme de câteva săptămâni.

LA eMAG, SUPER REDUCERILE CONTINUĂ ȘI DUPĂ BLACK FRIDAY: Intră AICI să găsești cele mai bune prețuri la ORICE îți dorești

De data aceasta, tânăra este hotărâtă să dea un refuz ferm şi să rupă orice legătură cu soţul ei în cazul în care continuă cu astfel depropuneri indecente.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)