Pakistan: 20 de morți în urma unui atentat cu o mașină capcană

Pakistan: 20 de morți în urma unui atentat cu o mașină capcană
Douăzeci de persoane și-au pierdut viața și alte 127 au fost rănite într-un atentat cu o mașină capcană, petrecut marți în centrul Pakistanului, informează RFI. Surse medicale afirmă că numărul morților...

Douăzeci de persoane și-au pierdut viața și alte 127 au fost rănite într-un atentat cu o mașină capcană, petrecut marți în centrul Pakistanului, informează RFI. Surse medicale afirmă că numărul morților va crește în următoarea perioadă, pentru că mulți dintre răniți au ajuns la spital în stare foarte gravă.

„Era o maşină-capcană, anchetăm dacă aceasta era sau nu condusă de un kamikaze”, a declarat pentru AFP şeful Poliţiei regionale din Faisalabad, oraşul unde s-a produs atentatul terorist.

Explozia a avut loc în apropiere de un rezervor GPL dintr-o staţie de benzină.

Pakistanul se confruntă cu un val de atentate teroriste comise în special de talibani, aliații rețelei teroriste Al-Qaeda, ce au provocat moartea a peste 4.000 de persoane în ultimii trei ani și jumătate.

Ultima oră
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare