Paradă militară impresionată pe Champs-Elysées, de Ziua Națională a Franței: Festivitățile, desfășurate în condiții de maximă securitate (FOTO, VIDEO)

Paradă militară impresionată pe Champs-Elysées, de Ziua Națională a Franței: Festivitățile, desfășurate în condiții de maximă securitate (FOTO, VIDEO)

Paradă militară impresionată la Paris, pe Champs-Elysées, cu ocazia Zilei Naționale a Franței. 3.200 de soldaţi, 55 de avioane, 30 de elicoptere şi 212 vehicule au participat în acest an la parada tradițională organizată pe 14 iulie în capitala franceză, informează Le Figaro.

Pentru a marca 100 de ani de la bătălia de la Somme, din timpul primului Război Mondial, la defilarea de pe Champs-Elysées au participat de această dată și australieni şi neozeelandezi – inclusiv maori în costume tradiţionale.

În premieră, în acest an prin centrul Parisului au defilat și reprezentanți ai Administraţiei Penitenciarelor. De asemenea, prin fața mulțimii au trecut și reprezentanţi vamali care nu au mai participat din anul 1919 la paradă.

Evenimentele din acest an se desfășoară în condiții de maximă securitate, în contextul ameninţării teroriste.Peste 11.500 de poliţişti şi jandarmi sunt mobilizaţi în capitala franceză.

Paradă militară impresionată pe Champs-Elysées, de Ziua Națională a Franței: Festivitățile se desfășoară în condiții de maximă securitate

#DIRECT_ONE_n78ubv#

Paradă militară de Ziua Franței

Defilare la Paris

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”