Pasagerii unei curse Air France, rugați să contribuie pentru carburant, după o oprire de urgență

Pasagerii unei curse Air France, rugați să contribuie pentru carburant, după o oprire de urgență
Pasagerii unei curse Air France au fost rugați să cotribuie fiecare cu ce are pentru carburant, după ce avionul a efectuat o oprire de urgență în capital Siriei, Damasc, informează The Telegraph. Avionul a...

Pasagerii unei curse Air France au fost rugați să cotribuie fiecare cu ce are pentru carburant, după ce avionul a efectuat o oprire de urgență în capital Siriei, Damasc, informează The Telegraph.

Avionul a decolat de la Paris cu destinaţia Beirut (Liban), dar, din cauza unui incident armat, căpitanul a decis să aterizeze la Amman, în Iordania. Însă nu avea destul carburant și a fost nevoit să aterizeze la Damasc.

Pe teritoriul Siriei nu se pot efectua plăți cu cardul companiei Air France, astfel că piloţii i-au rugat pe cei 174 de pasageri să contribuie cu bani pentru alimentarea cu combustibil

În cele din urmă a fost găsită o soluție de mijloc prin care avionul a fost realimentat până la cel mai apropiat aeroport mai sigur, adică Larnaca (Cipru). Nu au mai fost folosiți banii pasagerilor.