Petrecere de fetișuri cu 600 de invitați la Berlin, dizolvată de polițiști. Evenimentul a stârnit controverse pe internet: „Măștile sunt purtate cu siguranță la petreceri fetiș”

Petrecere de fetișuri cu 600 de invitați la Berlin, dizolvată de polițiști. Evenimentul a stârnit controverse pe internet: „Măștile sunt purtate cu siguranță la petreceri fetiș”
FOTO: Twitter

Seara s-a încheiat brusc pentru o petrecere fetișă cu aproximativ 600 de oaspeți într-o locație modernă din Berlin-Mitte. Oficialii poliției din Berlin și ai poliției federale au dizolvat evenimentul din Alte Münze. „Au fost doar prea multe petsoane pentru prea puțin spațiu”, a spus poliția. Organizatorul se așteaptă la o procedură pentru încălcarea Ordonanței privind protecția împotriva infecțiilor. Distanța minimă nu a putut fi păstrată din cauza numărului mare de oameni. Organizatorul a încheiat petrecerea la cererea oficialilor. Oaspeții au fost eliberați în noaptea din Berlin și trimiși acasă.

În Berlin, oamenii legii au efectuat mai multe controale în acest weeken, verificând inclusiv zonele pietonale unde masca este obligatorie. Așa a fost descoperită și o petrecere fetish, într-un club din centrul Berlinului, unde participanții nu purtau măști sanitare de protecție, iar toate regulile de distanțare erau încălcate.

Petrecerea fetish din Berlin, subiect controversate pe rețelele sociale

Evenimentul din capitala Germaniei a stârnit numeroase controverse pe rețele sociale. Petrecerile fetish sunt cunoscute în Berlin și în alte orașe din stat, în rândul practicanților de fantezii sexuale de-a dreptul controversate.

Tocmai de aceea, în mediul online, oamenii au fost surprinși să afle că participanții nu purtau măști, făcând referire la măștile fantezie.

„Măștile sunt purtate cu siguranță la petreceri fetiș”, a spus o persoană. „O petrecere fetișă fără măști?” altul a glumit, scrie RT.com.

Chiar și așa, au fost și persoane care au luat incidentul în serios, fiind de părere că simpla evacuare a localului nu este o soluție.

„Doar să pleci acasă? Sperăm că după stabilirea detaliilor personale ”, a spus un comentator, răspunzând declarației poliției.

„Oamenii practică distanțarea socială de luni de zile, evitând întâlnirile cu prietenii și familia – și apoi văd această hoardă de maimuțe„ lac ”… incredibil”, a acuzat un altul, potrivit sursei citate mai sus.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)