Polițist român în Londra, devenit viral în online. Motivul pentru care a fost lăudat (VIDEO)

Polițist român în Londra, devenit viral în online. Motivul pentru care a fost lăudat (VIDEO)

Un român, poliţist în Londra, a ajuns viral pe internet după ce un filmuleţ a fost postat pe Facebook. Acesta a fost solicitat la o intervenţie alături de alţi colegi de origine britanică, pentru a linişti mai multi români care deranjau liniştea şi ordinea publică. Nu a ţinut cont nicio clipă de faptul că şi el este român. Ba mai mult, le-a cerut acestora să părăsească locul, informează B1 TV.

Polițist român în Londra, lăudat pentru intervenția sa

Mai mulţi români care deranjau liniştea şi ordinea publică în Londra s-au trezit că unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului este tot român. Cu toate că se îmbrățișează cu unul dintre cei aflați in grupul de gălăgioși, în următoarea secundă le spune acestora să-și ia lucrurile și să plece.

Unul dintre românii gălăgioși a filmat întâlnirea cu poliția britanică și a postat filmulețul pe Facebook. Imediat ce a fost postat, acesta a devenit viral. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar cei mai mulț dintre ei l-au compătimit pe polițist, dar l-au și felicitat pentru modul educat în care a gestionat situația.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)