Poveste de dragoste halucinantă între o femeie și… o clădire. Cum întrețin relații intime. „Simt cum mă ține în brațe și mă pupă” (FOTO)

Poveste de dragoste halucinantă între o femeie și... o clădire. Cum întrețin relații intime. „Simt cum mă ține în brațe și mă pupă” (FOTO)

Poveste de dragoste halucinantă între o femeie și… o clădire.

Femeia susține că este îndrăgostită de gara Santa Fe, din New Mexico, potrivit ladbible.com.

Carol Santa Fe spune că este îndrăgostită de 36 de ani de clădire și că s-a și căsătorit cu aceasta mental, după ce a pus mâna pe logo-ul clădirii și a spus “da” în gând.

Și mai ciudat este modul în care femeia spune că întreține relații intime cu clădirea.

„Exista un loc unde doi pereti se intalnesc si ma duc acolo si pun mana. Ma sprijin cu hainele pe mine si simt cum ma tine in brate si ma pupa. Nu fac sex fizic cu gara in public, vreau ca totul sa fie bazat pe respect. Nu as face asta cu un om, de ce as face-o cu o cladire?

Fac sex cu Daidra in mintea mea, cand stau langa ea. Imi place mult zgomotul facut de locomotive cand pornesc, ma excita”, a spus femeia.

Tags:
Ultima oră
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii
16:22 - Răzvan Cherecheș: „Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă lungă, cu multe restricții!”
16:16 - Motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase l-a dat de gol: „Eu așa am înțeles”