Poveste impresionantă în Italia: Româncă gravidă ignorată de medici, salvată de o italiancă necunoscută (VIDEO)

Poveste impresionantă în Italia: Româncă gravidă ignorată de medici, salvată de o italiancă necunoscută (VIDEO)
Un simplu gest de omenie poate salva vieţi. O demonstrează şi povestea Mariei, o tânără româncă din Italia. Deşi la un pas de a naşte, românca a fost ignorată de medicii care au lăsat-o pe culoarele...

Un simplu gest de omenie poate salva vieţi. O demonstrează şi povestea Mariei, o tânără româncă din Italia. Deşi la un pas de a naşte, românca a fost ignorată de medicii care au lăsat-o pe culoarele spitalului. Norocul ei a fost o femeie, venită la un control în spital, care a dus-o în camera de gardă şi ulterior i-a plătit spitalizarea.

Cotidianul „Il Messaggero” prezintă povestea Mariei, o româncă în vârstă de 20 de ani, părăsită în Italia de iubitul ei, chiar în ziua în care urma să nască. Femeia, care nu vorbea limba italiană, a ajuns la spital, însă, timp de câteva ore, medicii au ignorat-o, deşi era evident că mai avea puţin şi năştea. Cea care a sărit în ajutorul Mariei a fost Letizia Pietrangeli, o italiancă din Roma, care se afla în sala de aşteptare a secţiei de ginecologie a spitalului, pentru o consultaţie de rutină.

„Am văzut- o pe acea tânără disperată, care plângea, şi am încercat s-o ajut, am observat că era gravidă”, a declarat Letizia Pietrangeli.

Italianca a condus tânăra gravidă la camera de gardă şi i-a asigurat pe medici că va suporta toate costurile cu spitalizarea. Ceea ce a şi făcut. După ce Maria şi bebeluşul au fost externaţi, Letizia i-a luat pe amândoi la ea acasă. Italianca spune că gestul ei a fost unul firesc, de solidaritate între femei, între mame.

„Unde mănâncă doi, mănâncă şi patru, e un gest de omenie şi atât!”, spune salvatoarea româncei.

Italianca este hotărâtă acum s-o ajute pe tânăra româncă să-şi găsească un loc de muncă.

Gestul unei italience a salvat viața unei românce și a copilului ei

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe