Povestea tristă a româncelor obligate să se prostitueze în vitrinele bordelurilor din Marea Braitanie și Belgia. Prin ce treceau tinerele (VIDEO)

Povestea tristă a româncelor obligate să se prostitueze în vitrinele bordelurilor din Marea Braitanie și Belgia. Prin ce treceau tinerele (VIDEO)

Mai multe tinere din Câmpulung au trait o adevarata drama in Belgia şi Marea Britanie. Au fost inselate de iubiti si obligate sa se prostitueze în vitrinele bordelurilor.

Fetele aveau obligaţia de a strânge minimum 1.000 de euro pe zi de la clienţi, altfel riscau să fie pedepsite de proxeneţi. 14 persoane au fost retinute in acest caz.

„Să moară fii-mea, dacă tu, toţi banii, nu te duci şi mi-i pui mâine dimineaţă", „Zdreanţo, câţi bani ai făcut?"/ „300 de lire."/„Dă-i banii lu cumnată-mio, hai, marş, acu. (…) „Fii atent! Ascultă-mă! Ăăă… frate, cu Lori n-ai ce să faci sub nicio formă…. M-a enervat azi, iar am înjurat-o!Uite cu Andreea n-au făcut nimic, n-au făcut bani, n-a nimic!”, a spus Marian Dragoş Stoican, unul dintre cei implicați.

Ăsta este tratamentul de care aveau parte tinerele racoleta de reţeaua de proxeneţi. Iar cele 300 de lire erau mult prea puţin faţă de ce îşi doreau interlopii. Măcar 1.000 trebuia să scoată pe zi fiecare fată.

Totul a început la sfârşitului anului 2012. Gruparea s-a constituit în Piteşti iar cele mai multe fete recrutate erau din localitatea Câmpulung. Ele erau transportate de catre membrii gruparii infracţionale în Belgia, Cehia şi Marea Britanie unde erau obligate sa practice prostitutia.

#DIRECT_ONE_a3mabx#

„Am stat toţi, aveam închiriate mai multe camere din acelaşi imobil, în Antwerp. Dragoş, Claudiu şi Favius ne duceau pe rând pe noi fetele la vitrine, unde stăteam de la ora 19.30 până dimineaţa următoare la 08:00. Uneori ne întorceam cu trenul acasă, deoarece băieţii consumau droguri şi uitau să vină să ne ia de la vitrină", a spus una dintre fete, potrivit Adevărul.

„Tot în Belgia, Dragoş avea doi prieteni, Ionuţ, pe care îl recunosc în planşa fotografică ce mi se prezintă şi despre care aflu că se numeşte Avornicesei Ionuţ şi un altul, Bălan Mihai Cătălin. Acestora, Dragoş le trasase sarcini să ne transporte la vitrine, să trimită bani în ţară pe numele lor", a povestit femeia.

Detaliile apar într-o anchetă a procurorilor DIICOT. Ei au reţinut săptămâna trecută 14 persoane şi au cerut judecătorilor emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cazul a ajuns si în atenţia Europol. Autorităţile au intocmit un raport în care arătau cum au fost transferaţi banii proveniţi din prostituţie din Marea Britanie, în România.