Președintele ucrainean și cel polonez, vizită la Chișinău înaintea alegerilor legislative din Republica Moldova

Președintele ucrainean și cel polonez, vizită la Chișinău înaintea alegerilor legislative din Republica Moldova

Președintele ucrainean Petro Poroşenko şi omologul său polonez, Bronislaw Komorowski vor efectua împreună o vizită în Republica Moldova, pe 20 noiembrie, înainte de alegerile legislative, informează Interfax Ucraina online.

Scopul vizitie este susţinerea aspiraţiilor fostei republici sovietice de integrarea europeană, potrivit preşedinţiei ucrainene, citată de agenţia Interfax Ucraina online.

„Intenţionăm să susţinem aspiraţiile moldovenilor de integrare europeană”, a declarat preşedintele ucrainean, citat de serviciul său de presă.

Această vizită urmează să aibă loc cu zece zile înaintea alegerilor legislative prevăzute în Republica Moldova pentru 30 noiembrie.

De asemenea, Poroşenko plănuieşte să efectueze o vizită în Polonia pe 17 decembrie, potrivit preşedinţiei, care anunţă pregătiri în acest sens.

Ultima oră
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori
17:41 - Discursul lui Firicel din „Las Fierbinţi” (Pro TV), despre şansa ratată a băiatului său de a merge la facultate, a adus aminte de cazurile Simona Halep şi Emma Răducanu
17:17 - Ministerul Educației: Peste 17.000 de elevi vor face școală online din cauza intrării localităților în scenariul roșu
17:00 - Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% din decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
16:59 - COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
16:37 - Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
16:33 - Dacia opreşte producţia de la Mioveni, din cauza crizei de semiconductori