ROYAL GAY: Declaraţii ŞOC ale Prințului William! Mărturisiri fără precedent în casa regală

ROYAL GAY: Declaraţii ŞOC ale Prințului William! Mărturisiri fără precedent în casa regală
Foto: Daily Star

Prinţul William al Marii Britanii a mărturisit că şi-ar susţine în totalitate copiii indiferent de orientarea lor sexuală, însă a recunoscut că s-ar îngrijora din cauza presiunilor şi criticilor la care ar fi supuşi dacă ar face parte din comunitatea LGBT.

Prinţul William a afirmat că s-a gândit la acest lucru de când a devenit părinte şi că a discutat acest subiect cu soţia sa, Ducesa Kate. Cei doi au împreună trei copii: prinţul George, prinţesa Charlotteşi prinţul Louis.

IMAGINI BOMBĂ: CUM FACE AMORVIORELCU OANA! TOȚI S-AU FRECAT LA OCHI CÂND AU VĂZUT! AU FĂCUT-O ÎN PUBLIC

Inevitabil începi să te gândeşti la acest aspect în momentul în care devii părinte şi cu siguranţă nu aş avea nicio problemă dacă ei ar fi gay. Sigur că mă gândesc la rolurile pe care le vor avea copiii mei în societate şi cum ar fi privit şi interpretată acest aspect. Am discutat mult acest subiect cu Catherine pentru a ne asigura că ei vor fi pregătiţi pentru orice“, a precizat el, citat de The Guardian, conform adevarul.ro.

Ducele de Cambridge a afirmat că ar susţine „orice decizie“ ar lua copiii săi, însă a recunoscut că este şi îngrijorat.

NOAPTE NEBUNĂ CU IULIA VÂNTUR! SALMAN KHAN, ÎN AL NOUĂLEA CER! IMAGINEA I-A ÎNNEBUNIT PE INDIENI (GALERIE FOTO)

„Mă îngrijorează ca părinte, dar nu mă îngrijorează că ei ar putea fi gay, ci câte bariere vor fi, cuvinte pline de ură, persecuţie şi discriminare, aceste lucruri mă îngrijorează“, a afirmat el.

Mi-aş fi dorit să fi trăit într-o lume în care acest lucru este normal şi cool, dar în mod special pentru familia mea şi poziţia în care suntem, nu sunt aşa de sigur. Însă ţine de noi toţi să încercăm să schimbăm aceste lucruri şi să ne asigurăm că ele devin elemente ale trecutului“, a mai declarat Prinţul William.