Asta e BOMBA anului la CASA REGALĂ BRITANICĂ! Prințul Harry și Meghan au făcut marele anunț…

Asta e BOMBA anului la CASA REGALĂ BRITANICĂ! Prințul Harry și Meghan au făcut marele anunț...
Foto: NDTV.com

Prinţul Harry şi Meghan de Sussex trăiesc unul dintre cele mai fericite momente ale vieţii lor, odată cu venirea pe lume a primului lor copil, Archie Harrison.

OANA LIS ÎN DOLIU! A MURIT FOSTUL POLITICIAN! S-A ÎNTÂMPLAT DIMINEAȚA! ULTIMELE IMAGINI SUNT ȘOCANTE (GALERIE FOTO)

Cei doi sunt deja în căutarea unei persoane care să aibă grijă de bebeluşul lor.

S-A TERMINAT! IULIA VÂNTUR, ÎN LACRIMI! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT SALMAN KHAN! FANII S-AU FRECAT LA OCHI CÂND AU VĂZUT IMAGINILE

Astfel, Meghan a vorbit cu personalul de la resurse umane al Familiei Regale pentru a pune la punct cerinţele pe care trebuie să le întrunească candidatele. Potrivit presei internaționale, citată de agerpres.ro,, viitoarea dădacă trebuie să fie „o persoană discretă care să nu se lase copleşită de faimă”.

APARIȚIE MACABRĂ LA CASA STELEI POPESCU! FIICA SA E ÎNGROZITĂ! ASTA E PREA DE TOT

Pe de altă parte, contrar tradiţiei Casei Regală, se are în vedere posibilitatea ca persoana aleasă să fie un bărbat. Până acum toate dădacele progeniturilor regale au fost femei.

Mai mult, ar putea fi aleasă chiar o persoană de cetăţenie americană pentru ca Archie să rămână în contact cu rădăcinile sale americane.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)