Probe copleșitoare în dosarul lui Michael Jackson: Procurorul a demonstrat în instanță vinovăția medicului Conrad Murray

Probe copleșitoare în dosarul lui Michael Jackson: Procurorul a demonstrat în instanță vinovăția medicului Conrad Murray

Doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray, ar putea fi condamnat pentru uciderea superstarului. Unul dintre procurorii care anchetează circumstanţele în care a murit Michael Jackson a demonstrat în instanţă vinovăţia medicului. Conrad Murray a ascuns procurorilor, timp de două luni, faptul că l-a tratat pe Michael cu propofol. Acest lucru demonstrează clar vina medicului, şi-a încheiat procurorul pledoaria.

Doamnelor şi domnilor probele în acest caz sunt copleşitoare”, a explicat procurorul David Walgren.

Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, este acuzat de omor din culpă, sub suspiciunea că i-a injectat starului o cantitate mare dintr-un anestezic foarte puternic, numit propofol.

La sfârşitul zilei, cu toate acestea, şi cum v-am spus în timpul audierilor preliminare, Conrad Murray a acţionat cu neglijenţă gravă sau cu neglijenţa unui criminal în tratarea lui Michael Jackson”, a mai spus procurorul.

Timp de 22 de zile, judecătorul şi juraţii au audiat mai mulţi martori. Au depus mărturie foşti angajaţi ai lui Michael Jackson, medici, specialişti, sau foşti pacienţi ai doctorului Murray.

Michael Jackson a avut încredere în Conrad Murray. A garantat cu viaţa lui, cu propria lui viaţă şi viitorul copiilor copiilor săi. A avut încredere că Murray va avea grijă de el cât timp doarme, încât dimineaţa să ia masa alături de copiii săi. Dar Conrad Murray şi-a bătut joc de încrederea primită. Şi pentru asta, Michael Jackson a plătit cu viaţa lui”, a continuat Walgren.

Medicul personal al lui Michael Jackson nu a depus mărturie în proces, dar a pledat nevinovat. Potrivit legilor din California, verdictul celor 12 juraţi trebuie luat în unanimitate. Dacă va fi găsit vinovat, doctorul Conrad Murray riscă patru ani de închisoare şi dreptul de a profesa.

Medicul Conrad Murray a ascuns că îl trata pe Michael Jackson cu propofol

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_12240').select();" id="embed_text_12240" />

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:53 - ANPC amână detalierea informațiilor din meniurile restaurantelor până în martie 2023. Horia Constantinescu: Am hotărât să amânăm până după ce va fi implementată noua cotă TVA (VIDEO)
09:45 - La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni
09:38 - Momentul în care un blindat rusesc sare în aer în urma declanșării unei mine antitanc: imaginile apărute în mediul online sunt filmate chiar de vehiculul din spate
09:36 - Cruzime fără limite: Un deputat rus propune trimiterea câinilor fără stăpân ca atacatori sinucigași în Ucraina
09:32 - Vernisajul expoziției de pictură și desen „Orice drum e un ocoliș” de la Galeria Română are loc marți, ora 19
09:28 - Spitalele de copii din România, pline din cauza virozelor. Medic: „Nu a mai fost niciodată un asemenea val de complicații”
09:12 - Brazilienii, făcuți praf de un fost mare fotbalist pentru dansul de la Cupa Mondială: „Nu-mi vine să cred la ce asist. Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine»”
09:03 - Ministrul Energiei sfătuiește chiriașii să-și facă propriile contracte de energie electrică
09:01 - Rusia și Ucraina poartă primul război al dronelor pe scară largă / Ucrainenii susțin că au testat o dronă care poate lovi Moscova
09:00 - Gheorghe Veleșcu, milionarul din Iași care vrea să vândă fabrica și să își mute afacerile în Cehia: „Acolo e un mediu de afaceri mai prietenos, taxele sunt mai mici, iar drumurile mai bune”