California: Sute de protestatari în stradă, după ce un bărbat de culoare a fost împușcat mortal de poliție (FOTO)

California: Sute de protestatari în stradă, după ce un bărbat de culoare a fost împușcat mortal de poliție (FOTO)

Aproximativ 200 de persoane au luat străzile din California cu asaltpentru aprotesta după ce un bărbat de culoare a fostîmpușcat mortal de polițiști.

Autopsia a arătat că bărbatul nu era înarmat și a fost împușcat din spate, contrar informaţiilor aduse de autorităţi, informează Hotnews.

Manifestanţii s-au adunat în faţa Primăriei din Sacramento, apoi au pornit în marş spre centrul vechi al oraşului, purtând pancarte şi scandând „Ne împuşcaţi, vă reducem la tăcere”.

Clark, tânărul în vârstă de 22 de ani era tatăl a doi copii şi a fost împuşcat în curtea bunicilor lui de către politiştii care au răspuns unui apel care semnala că cineva ar sparge geamurile.

Poliţiştii au transmis că agenţii au tras 20 de focuri de armă spre bărbat deoarece se temeau că acesta este înarmat, însă, mai târziu s-a descoperit că el ţinea în mână un telefon mobil.

Ultima oră
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal, Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend
18:18 - AUR pregătește o lege privind LGBTQ+ similară cu cea din Ungaria. Claudiu Târziu: Susținem familia și valorile creștine. Activiștii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și grădinițele din România
18:14 - CNCAV: 15.904 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 10.704 au primit prima doză
18:03 - Sibiu: Cel mai vechi obiect de cult al comunităţii săseşti din Transilvania a fost recuperat de polițiști după 5 ani de la furt
17:56 - Ludovic Orban: „Ne menținem angajamentul clar de desființare a Secției speciale” / Ce variante susține PNL pentru deblocarea discuțiilor din coaliție (VIDEO)
17:48 - Andrei Baciu: România a vândut 1.170.000 de doze de vaccin anti-COVID