Purtătorul de cuvânt al lui Putin le-a numit ”prostituate” pe femeile agresate de producătorul de film Harvey Weinstein

Purtătorul de cuvânt al lui Putin le-a numit ”prostituate” pe femeile agresate de producătorul de film Harvey Weinstein

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin, le-a numit prostituate pe femeile care au susținut că au fost agresate sexual de producătorul de film Harvey Weinstein, informează The Hollywood Reporter.

„Poate că este un nenorocit, dar nimeni nu a mers la poliţie să spună «Weinstein m-a violat». Nu, au vrut să câştige 10 milioane de dolari. Cum numeşti o femeie care se culcă cu un bărbat pentru 10 milioane de dolari? Poate că sunt dur, dar este numită prostituată”, a declarat Peskov, în timpul unei întâlniri cu studenții de la Universitatea de Stat din Moscova

Reprezentantul liderului de la Kremlin este sceptin în privința valului de acuzații de hărțuire sexuală lansat la Hollywood, susținând că hărţuirea sexuală a devenit o modă.

„Dacă te-a atins, dacă te-a hărţuit, de ce ai rămas tăcută? De ce nu ai mers la poliţie?”, a mai spus purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin.

Peste 80 de femei au depus mărturie cu privire la agresiunile sexuale la care ar fi fost supuse de producătorul american.