Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin neagă zvonurile privind căsătoria președintelui rus

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin neagă zvonurile privind căsătoria președintelui rus
Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a negat zvonurile legate de căsătoria preşedintelui rus cu fosta gimnastă Alina Kabaieva şi a declarat că Putin este prea ocupat pentru a avea o viaţă privată....

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a negat zvonurile legate de căsătoria preşedintelui rus cu fosta gimnastă Alina Kabaieva şi a declarat că Putin este prea ocupat pentru a avea o viaţă privată. Sâmbăta trecută, un cunoscut blogger a anunţat că Putin s-ar fi căsătorit cu fosta campioană olimpică la Mănăstirea Iverski.

Kaloi Ahilgov, avocat şi blogger, a lansat zvonul căsătoriei lui Vladimir Putin.

„Mi s-a spus că Putin şi Kabaieva se căsătoresc în Mănăstirea Iverski. Tot Valdaiul este blocat”, a scris Ahilgov.

Avocatul susţinea că mănăstirea era ocupată de serviciul de securitatea al Kremlinului, însă purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus a negat zvonurile.

„De ce a fost încercuită mănăstirea, nu pot să vă spun. Înţelegeţi, este de domeniul invenţiei, este inutil să dezminţim. Am făcut-o deja de o sută de ori. Zvonurile persistă, nu ai ce să faci. Nu are nimic a face cu realitatea”, a transmis purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Dmitri Peskov.

Putin a divorţat recent de soţia sa, Liudmila iar reprezentantul său a evidenţiat faptul că preşedintele nu vorbeşte despre viaţa sa personală.

„Am votat pentru un preşedinte. Ce fel de om este, are soţie sau nu, să lăsăm acest lucru în seama lui, să nu ne amestecăm. Mie unul mi-ar fi greu să răspund despre viaţa lui privată. Munceşte atât de mult, încât nu văd cum poate avea o viaţă privată”, a mai spus purtătorul de cuvânt.