Putin, despre stenograma conversaţiei telefonice dintre Trump și Zelenski: ‘Nu am văzut nicio dovadă de presiune. Nu am nimic împotriva publicării conversațiilor mele cu președintele SUA’

Putin, despre stenograma conversaţiei telefonice dintre Trump și Zelenski: 'Nu am văzut nicio dovadă de presiune. Nu am nimic împotriva publicării conversațiilor mele cu președintele SUA'
Foto: Hepta - Aleksey Nikolskyi

Vladimir Putin a declarat, miercuri, că a ascultat înregistrările dintre Donald Trump și Vladimir Zelenski, dar nu a constatat nicio dovadă de presiune din partea șefului de la Casa Albă asupra președintelui ucrainean.

”Nu am văzut nicio dovadă de presiune în conversația lui Trump cu Zelenski”, a declarat Putin, potrivit Reuters.

BOMBĂ MONDENĂ! MĂDĂLINA GHENEA, PE FELIE CU CELEBRUL MILIONAR! I-A PUS MÂNA PE… (GALERIE FOTO)

De asemenea, liderul de la Kremlin a spus că nu are nimic împotriva publicării stenogramelor discuțiilor pe care le-a avut cu omologul său american.

Scandalul provocat de publicarea înregistrăilor este unul de proporții în SUA, mergând până la declanșarea procedurii de punere sub acuzare a președintelui american.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN STARE GRAVĂ! SALMAN KHAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Democrații îl acuză pe Trump căi-a cerut președintelui Ucrainei investigarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA.

Urmăriți B1TV.ro și pe