Qatar Airways oferă 100.000 bilete gratuite personalului medical din lumea întreagă. Cum te poţi număra printre beneficiari

Qatar Airways oferă 100.000 bilete gratuite personalului medical din lumea întreagă. Cum te poţi număra printre beneficiari

În semn de gratitudine pentru eforturile depuse în timpul pandemiei, Compania Aeriană Qatar Airways ofera 100.000 bilete gratuite personalului medical din lumea întreaga.

Medici, cercetători medicali, asistenţi, farmacişti, paramedici de pe toate meridianele globului se pot înscrie prin completarea unui simplu formular, iar câştigătorii aleşi în baza principiului “primul venit, primul servit” primesc un cod promoţional cu ajutorul căruia îşi pot rezerva 2 bilete dus-întors la clasa Economy pe oricare dintre destinaţiile din portofoliul Qatar Airways.

Care sunt condiţiile de concurs

Concursul durează o săptămână, începe din această noapte, de la ora 00:01 şi se incheie pe 18 mai la 23:59.

Călătoriile trebuie rezervate până pe 26 noiembrie 2020 şi efectuate până la data de 10 decembrie 2020, iar la îmbarcare trebuie prezentată legitimaţia doveditoare că este vorba de un lucrător în domeniul medical.

Un bilet este destinat personalului medical, iar celălalt unui însoţitor. Taxele de aeroport trebuiesc plătite separat.

Câştigătorii biletelor vor primi şi un voucher de 35% reducere înDuty Free-ulde pe Aeroportul InternaţionalHamad din Doha.

Cifrele pandemiei

La nivel global, numărul de cazuri confirmate deCOVID-19se îndreaptă spre 4 milioane, iar bilanțul deceselor înregistrate înregistrate în rândul persoanelor testate pozitiv pentrucoronavirusa trecut de 270.000. Totodată, mai bine de 1,34 de milioane de pacienți depistați cu SARS-CoV-2 s-au vindecat, astfel că în prezent sunt 2,3 milioane de cazuri active în toată lumea.

Numărul persoanelor infectate cu noulcoronavirus, în România, a ajuns la 15.588, informează, luni, Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba de 226 de noi cazuri de îmbolnăvire față de datele anunțate duminică de autorități. 255 dintre pacienții testați pozitiv sunt internați la terapie intensivă.Bilanțul deceselora ajuns la 982. De asemenea, 7.245 de persoane au fost declarate vindecate și externate.