Rețea de proxenetism româno-italiană, arestată în Sicilia

Rețea de proxenetism româno-italiană, arestată în Sicilia
Poliţiştii italieni au destructurat o reţea de proxenetism care exploata prostituate românce în Sicilia, arestând 14 suspecţi, între care şapte cetăţeni români şi doi poliţişti italieni, scrie Corriere ...

Poliţiştii italieni au destructurat o reţea de proxenetism care exploata prostituate românce în Sicilia, arestând 14 suspecţi, între care şapte cetăţeni români şi doi poliţişti italieni, scrie Corriere della Sera. Reţeaua de proxenetism care îşi desfăşura activitatea în oraşul sicilian Palermo a fost descoperită după ce o prostituată româncă a depus o plângere, spunând că este ameninţată de o „colegă de breaslă”.

Iniţial, femeia s-a adresat unui poliţist, care se întâmpla să fie un membru al aceleiaşi reţele de proxenetism, împreună cu un coleg.

Autorităţile au emis mandate de arestare preventivă pe numele a 14 persoane, dintre care şapte români şi şapte italieni, suspectaţi de activităţi de proxenetism.

Mai mult, două dintre persoanele arestate sunt poliţişti italieni, amândoi în vârstă de 51 de ani, aceştia fiind suspectaţi de favorizarea prostituţiei în schimbul banilor şi unor prestaţii sexuale.

Tinerele femei erau numite de proxeneţi „bagajele”, fiind „cumpărate” din România în schimbul unor sume cuprinse între 500 şi 1.000 de euro. Acestea erau forţate să se prostitueze pe străzile din Palermo, unde câştigau chiar şi 1.500 de euro pe noapte, dar cea mai mare parte a banilor ajungeau la liderii reţelei de proxenetism.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:46 - Serghei Lavrov cere desființarea NATO: După dispariția URSS, nu mai există nici scopul existenței acestei alianțe / Occidentul a declanșat un război împotriva Rusiei
09:17 - Avertisment pentru Elon Musk: Twitter ar putea fi interzisă în UE dacă nu respectă regulile privind moderarea postărilor
08:57 - Emmanuel Macron a criticat, chiar la Washington, măsurile economice „superagresive” ale lui Joe Biden: „Poate că vă veţi rezolva problema, dar o vei înrăutăţi pe a mea”
08:33 - Valeriu Stoica anunță că PSD și PNL vor să comaseze alegerile locale și parlamentare din 2024: „S-a creat o stabilitate a celor două mari partide. Orice nou partid anti-sistem nu are șanse să ajungă la Putere”
08:07 - 1 Decembrie, Ziua Naţională a României: Spectacol grandios în Capitală. Sistemele HIMARS și Patriot, prezentate în premieră. Circa 150 de militari străini vor fi la paradă (VIDEO)
23:50 - Bill Clinton, testat pozitiv pentru COVID-19. Fostul președinte al SUA îi îndeamnă pe americani să se vaccineze
23:32 - Christine McVie, membră a trupei Fleetwood Mac, a murit la vârsta de 79 de ani
22:59 - Argentina și-a câștigat grupa și e mare favorită în duelul din optimile Cupei Mondiale / Mexic a bifat o premieră negativă după circa patru decenii
22:35 - Cristian Tudor Popescu: Transilvania e pentru Ungaria ce e Ucraina pentru Rusia
22:18 - Un iranian de 27 de ani a fost împușcat mortal în timp ce sărbătorea eliminarea țării sale de la Cupa Mondială din Qatar