Rogers Waters i-a scris lui Vladimir Putin: „Nu înseamnă că trebuie să procedaţi la fel”

Rogers Waters i-a scris lui Vladimir Putin: „Nu înseamnă că trebuie să procedaţi la fel”
Foto: Hepta - DPA Images

Președintele rus, Vladimir Putin, a primit un mesaj de la Roger Waters. Muzicianul britanic, unul dintre fondatorii Pink Floyd, a formulat o scrisoare deschisă pentru Putin, printre subiectele abordate de acesta numărându-se întrebarea referitoare la când va lua sfârșit războiul din Ucraina, relatează Agenţia de presă Ria Novosti, potrivit Rador.

Roger Waters i-a adresat o serie de întrebări președintelui rus despre întreaga situație din Ucraina, devastată de războiul izbucnit din ordinul lui la finalul lunii februarie.

Rogers Waters i-a scris lui Vladimir Putin

Muzicianul l-a întrebat printre altele pe Putin dacă are de gând să pună capăt calvarului din Ucraina: „Știu, știu că SUA și NATO invadează alte state suverane, fără ezitare sau pentru câțiva barili de petrol, dar asta nu înseamnă că și dvs. trebuie să procedaţi la fel”, a scris Waters pe rețelele sale de socializare, exprimându-și convingerea că va primi și un răspuns din partea lui Vladimir Putin, noteaza stiripesurse.ro.

View this post on Instagram

A post shared by Roger Waters (@rogerwaters)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:01 - O angajată a Primăriei Pașcani, acuzată de trafic de influență: ar fi primit aproximativ 45.000 de euro de la mai multe persoane cu scopul de a le rezolva solicitările
15:51 - Muncitorii români din Croația continuă protestele în Zagreb. N-au fost plătiți de două luni
15:50 - Primăria Brașov, amendată după accidentul în lanț din zona Dârste
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”
15:06 - Adrian Negrescu, despre „taxa pe soare”: E ca un fel de bomboană pe colivă în sectorul energetic. Virgil Popescu s-a pierdut în declarații. De fiecare dată când a fost vorba de energie, au fost măsuri ezitante (VIDEO)