TRAGEDIE! A fost ucis într-o benzinărie din Italia. Era cunoscut în România pentru….

TRAGEDIE! A fost ucis într-o benzinărie din Italia. Era cunoscut în România pentru....
Foto: pixabay.com

Un bărbat din Buzău, în vârstă de 48 de ani, s-a stins din viață, marți, în timpul unei dispute cu alţi doi români, într-o localitate de la periferia Romei.

IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR! EA E CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ CARE A RENUNȚAT DE TOT LA HAINE! S-A VĂZUT TOT (GALERIE FOTO)

Bărbatul era originar din comuna buzoiană Gura Teghii şi avea o firmă de amenajări interioare în Italia.

LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! NU A MAI SUPORTAT DUREREA! A FĂCUT GESTUL EXTREM ÎN ÎNCHISOARE! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Victima se afla la volanul unei dube când, în jurul orei 18:00, s-a oprit la o benzinărie. Martorii au declarat că şoferul român a intrat în barul din apropiere, dar că acesta era deja sub influenţa băuturilor alcoolice.

MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FĂCUT ANUNȚUL (GALERIE FOTO)

În bar s-a întâlnit cu alţi doi români, care i-ar fi luat cheile de la camionetă, sub pretextul că este băut şi nu trebuie să conducă în aceste condiţii. Fiind împins de cei doi, bărbatul s-a lovit cu capul de asfalt şi a murit.

Crezându-l încă în viaţă, cei doi l-au pus în camionetă, au chemat salvarea şi apoi au plecat de la locul faptei, însă când au venit medicii, românul din camionetă era decedat, scrie Roma Today, citează adevarul.ro.

La faţa locului au intervenit agenţii de poliţie care au ascultat martorii şi au luat declaraţii de la alţi români prezenţi, iar cei doi agresori au fost identificaţi şi sunt acuzaţi de omor.

Ultima oră