Ruslan Geremeev, cel care ar fi organizat asasinarea lui Nemțov, a fost vizitat de Kadîrov în spital. Liderul cecen l-a mângâiat și l-a pupat pe frunte (VIDEO)

Ruslan Geremeev, cel care ar fi organizat asasinarea lui Nemțov, a fost vizitat de Kadîrov în spital. Liderul cecen l-a mângâiat și l-a pupat pe frunte (VIDEO)
Sursa Foto: Captura Video

Omul care ar fi organizat asasinarea lui Boris Nemțov a fost rănit la Mariupol, în timp războiului din Ucraina, după ce trupele cecene au intervenit pentru a susține Rusia. Ruslan Geremeev se afla internat când a fost vizitat de liderul cecenilor, Kadîrov, care l-a mângâiat și l-a pupat pe frunte, după cum se poate remarcat într-un videoclip devenit viral pe Twitter.

În mediul virtual, au fost distribuite imagini cu liderul cecen care l-a vizitat în spital pe Ruslan Geremeev. În mai multe comentarii, s-a scris faptul că acesta l-a mângâiat și la pupat pe frunte pe cel despre care se crede că l-a ucis pe Boris Nemțov.

Ruslan Geremeev, vizitat în spital de Kadîrov

„Ruslan Geremeev, bărbatul despre care se crede că ar fi organizat asasinarea lui Boris Nemţov, se recuperează după rănile suferite la Mariupol. Dictatorul cecen Ramzan Kadîrov l-a vizitat în spital și – nu vă faceți griji – nu a făcut-o (vizita, n.r.) ciudată sau altceva”, a scris jurnslistul Kevin Rothrock de la Meduza, pe contul său de Twitter, alături de videoclipul distribuit cu cei doi.

Kadîrov îl mângâie pe frunte pe Geremeev, fie cu palma fie cu inelul, iar la final îl pupă pe frunte, scrie Hotnews.ro.

 Cecenii au intervenit în războiul din Ucraina

Cecenii au intervenit în războiul din Ucraina, iar Geremeev se afla la Mariupol, acolo unde încerca, alături de armata rusă să cucerească orașul.

Ruslan Geremeev, unul dintre ucigașii liderului opoziției Rusiei Boris Nemțov, comite acum genocidul ucrainenilor la Mariupol. Nu va scăpa din nou cu crimele sale. Aici nu este Rusia”, se afirma într-o postarea a Ministerului ucrainean al Apărării.

Urmăriți B1TV.ro și pe