S-a pornit în Dubai cu aproximativ 44 de mii de dolari nedeclarați. Ce a spus femeia din Armenia polițiștilor de frontieră

S-a pornit în Dubai cu aproximativ 44 de mii de dolari nedeclarați. Ce a spus femeia din Armenia polițiștilor de frontieră
Tânărul milionar Cam Moar îi învață pe tineri cum să facă bani și cum să renunțe la job-ul clasic de la 9 la 5

O femeie, în vârstă de 31 de ani, din Armenia a încercat să scoată ilegal din țară 43 800 dolari americani. Aceasta se îndrepta spre Istanbul, ulterior Dubai, fiind depistată la Aeroportul Internațional Chișinău, în timpul controlului de securitate, notează unimedia.

Circa 44 de mii de dolari, descoperiți de vameși

„Luni, 19 septembrie 2022, la ora 19:00 s-au prezentat pasagerii cursei Chișinău-Istanbul-Dubai. Astfel, în timpul controlului de securitate, prin procesarea datelor și prelevării imaginilor, în unul din bagajele de mână au fost observate obiecte asemănătoare cu bancnote.

Ca urmare, funcționarii vamali în comun cu polițiștii de frontieră au purces la examinarea bagajului, fiind depistate mijloace bănești în valoare de 43 800 dolari americani. Banii nu au fost declarați organului vamal, conform prevederilor legislației în vigoare”,  precizează reprezentanții Serviciului Vamal.

Atunci când planurile pasagerei au fost ruinate de oamenii legii, femeia  a spus că „nu ar fi cunoscut metoda și procedura de scoatere a mijloacelor financiare din Republica Moldova”.

Banii nedeclarați au fost ridicați, iar cazul a fost preluat pentru examinare de către Direcția urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

Urmăriți B1TV.ro și pe