Scene teribile într-un club din Tenerife: Podeaua localului s-a prăbușit. Un român s-ar afla printre răniți (VIDEO)

Scene teribile într-un club din Tenerife: Podeaua localului s-a prăbușit. Un român s-ar afla printre răniți (VIDEO)
Foto: Tenerife Fire Department

Cel puțin 22 de persoane au fost rănite după ce podeaua unui club din Tenerife s-a prăbușit, ajungând la subsol, informează Express.co.uk. Potrivit sursei citate, printre răniți s-ar afla și un cetățean din România.

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 2.30, în Butterfly Disco Pub, un club aflat în apropiere de Playa de Las Americas.

Cele mai multe dintre victime au suferit fracturi, fiind transportate la mai multe spitale. Potrivit sursei citate, răniții ar avea între 29 și 60 de ani.

Autoritățile au transmis că printre răniți se află un bărbat din România, unul din Franța și o femeie din Belgia.

Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului pentru a se asigura că nicio persoană nu a fost prinsă sub dărâmături.

Scene teribile într-un club din Tenerife: Podeaua localului s-a prăbușit. Un român s-ar afla printre răniți

#DIRECT_ONE_d6jlhk#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Vaticanul spune că transsexualii pot fi botezați, pot fi nași la botezuri și pot fi martorii la căsătorii
23:52 - Cu cât a scăzut producția de vin la nivel global în 2023 din cauza fenomenelor meteorologice extreme / Cum este situația la nivelul Uniunii Europene
23:51 - Cât încasează Adela Popescu pentru un singur eveniment prezentat. Vedeta câștigă o suma uriașă pentru câteva ore
23:37 - Iulian Chifu, despre românii aduși din Gaza: Nu se pune problema unor amenințări. Trec printr-un interviu cu structurile de securitate pentru că ei pot să dea detalii care ar putea să se dovedească importante (VIDEO)
23:31 - Energizantul benefic pentru sănătate. Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit ce beneficii are: „Ajută la activitatea cerebrală”
23:25 - Numărul incredibil de accidente în care a fost implicată o româncă din Italia / Femeia are 72 de autoturisme fără asigurare
23:17 - Se anunţă cea mai gravă criză a orezului din ultimele două decenii. Efectul va avea consecințe globale, inclusiv în România
23:07 - Marcel Ciolacu: DSU preia toți românii recuperați din Gaza. Mulți nu mai au familii în România. Am început să creionăm un act normativ dedicat acestei situații (FOTO, VIDEO)
22:53 - Activiștii de mediu, reacție vehementă după ce un brad de 115 ani a fost tăiat pentru târgul de Crăciun de la Viena: „Este inacceptabil”
22:49 - Elena Merișoreanu o critică aspru pe Monica Gabor: „Dacă nu era Columbeanu, nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău”