Schimbarea climatică generează APOCALIPSA. România este în PERICOL! Ce spun specialiștii

Schimbarea climatică generează APOCALIPSA. România este în PERICOL! Ce spun specialiștii
FOTO: pixabay.com

Încălzirea globală amenință omenirea. În toată lumea, inclusiv în România, fenomenul își face simțită prezența.

Zăpadă în deșert, ploi torențaile și tornade în Europa sau 30 de grade în nordul Rusiei. Aceste schimbări radicale îndreaptă Terra spre dezastru.

În următorii ani, temperatura ar putea crește cu 3 grade, ceea ce înseamnă topirea ghețarilor și dispariția mai multor teritorii.

Mai mult, ploile din Mexic și America Centrală se vor înjumătăți în ceea ce privește frecvența, iar asta va influența în mod direct agricultura. Fenomenul El Nino va fi aproape atotprezent, iar în unele zone valurile letale de căldură se vor extinde până la 100 de zile pe an.

„Acest scenariu oferă un indiciu către o lume de haos deplin, în drumul spre sfârșitul civilizației umane și a civilizației moderne așa cum le știm”, au subliniat autorii.„Pentru a reduce acest risc și a proteja civilizația umană, este nevoie de o mobilizare globală masivă de resurse în următorul deceniu pentru a construi un sistem industrial cu zero emisii și să începem restaurarea unui climat sigur. Ar fi o scală asemănătoare mobilizărilor de urgență din alDoilea Război Mondial, potrivitplaytech, care citeazăsciencealert.com