Scrisoare lui Richard Nixon din 1987 care îi anunța victoria lui Trump (FOTO)

Scrisoare lui Richard Nixon din 1987 care îi anunța victoria lui Trump (FOTO)
foto:bbc.com

Al 37 lea președinte al Statelor Unite, Richard Nixon i-a adresat o scrisoare magnatului Donald Trump datată din 21 decembrie 1987.

Aceasta a fost făcută cunoscută publiculuiîn luna septembrie 2015. Deși la vremea respectivă a stârnit destul de multe controverse și comentarii amuzante, acum după victoria triumfală a lui Trump a căpătat o dimensiune istorică, făcând furori printre internauți.

În doar două paragrafe foștul președinte al Americii, decedat ulterior în 1994, fiind de altfel și singurul conducător care a demisionat din funcție, îi aduce la cunoștintă Lui Donald, că în momentul când se va hotărî să candideze pentru postul de președinte în țara tuturor posibilităților, sigur va câștiga, relatează bbc.com

"Dragă Donald. Nu am văzut programul, dar soția mea (Patty Nixon), mi-a spus că prestația ta în show-ul lui Donahue a fost minunată".

"După cum îțipoțiimagina, ea este un expert în politică și prezice că, în ziua în care vei decide să concurezipentru președinte al Statelor Unite veifi câștigător", continuă scrisoarea.