S-A STINS faimosul Serghei. A fost găsit MORT! Medicii spun că a făcut STOP CARDIAC (FOTO)

S-A STINS faimosul Serghei. A fost găsit MORT! Medicii spun că a făcut STOP CARDIAC (FOTO)

Este doliu în lumea filmului! Celebrul actor și regizor rus, Serghei Yursky, a încetat sâmbătă din viaţă, la vârsta de 83 de ani.

REPEDE CLICK AICI: BLESTEMUL S-A ABĂTUT PESTE ȚARĂ, EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (FOTOGRAFII TERIBILE)

Artistul a murit la Moscova din cauza unui stop cardiac, au anunțat rudele sale. În ultima vreme, Yursky avea probleme de sănătate: pe 24 decembrie, el a fost internat de urgență în secția de boli infecțioase a unui spital din Moscova, din cauza unei inflamații, relatează kfetele.ro.

REPEDE CLICK AICI: A MURIT, MILIOANE DE ROMÂNI ÎN LACRIMI – TRAGEDIA TERIBILĂ A MUZICII POPULARE ROMÂNEȘTI! (FOTOGRAFII UNICE)

Yursky este foarte cunoscut în spațiul ex-sovietic și a jucat în peste 50 de filme de-a lungul carierei. Cele mai cunoscute pelicule în care a apărut sunt „Mesto vstreci izmenit’ nelzya”, „Liubovi i golubi” şi „Zolotoi telionok”.

REPEDE CLICK AICI: PROFEȚIILE FĂCUTE DE ARSENIE BOCA, ÎN IMAGINI! VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA!

Serghei Yursky s-a opus de nenumărate ori restricțiilor libertății de exprimare, scrie presă rusă. În 2003, el a chemat la oprirea războiul în Cecenia, iar în 2007 i s-a adresat lui Vladimir Putin, îndemnându-l să-și părăsească fotoliul de președinte după expirarea celui de al doilea mandat.

(Foto: Hepta.ro)

Data și locul înmormântării actorului nu au fost deocamdată anunțate.