Sfârşit cumplit pentru o româncă, peste hotare: Trupul ei neînsuflețit a fost găsit la 80 de kilometri de unde locuia (VIDEO)

Sfârşit cumplit pentru o româncă, peste hotare: Trupul ei neînsuflețit a fost găsit la 80 de kilometri de unde locuia (VIDEO)
Foto: thelincolnite.co.uk

O româncă în vârstă de 28 de ani a fost ucisă cu sânge rece în Marea Britanie, dar deocamdată nu se cunosc motivele. Trupul ei a fost descoperit într-o locuinţă din Skegness, iar poliţiştii au arestat deja un suspect. Femeia se stabilise in Anglia anul trecut şi era mama a doi copii, informează B1TV.

Ioana Haidemac lucra ca menajeră în Anglia încă de anul trecut. După ce două zile nu au aflat de ştirea ei, rudele i-au anuntat dispariția la poliția din localitate. După câteva ore, oamenii legii i-au găsit trupul într-un apartament, la 80 de kilometri de locul în care locuia femeia. Turiștii cazați într-un hotel din apropiere au povestit jurnaliștilor britanici cum agenții au spart ușa apartamentului și au pătruns înăuntru.

Într-un comunicat ulterior, poliția a lăsat să se înțeleagă că femeia a fost ucisă, însă nu se știe deocamdată motivul crimei.

Au pornit însă cercetările și la scurt timp l-au arestat pe principalul suspect, un bărbat de 29 de ani.

Familia şi prietenii româncei sunt în stare de şoc.

"M-a durut inima, am stat lânga nevasta mea toată noaptea, că numai seara târziu am aflat noi. Fiul meu plânge încontinuu" a declarat socrul tinerei.

"Ani de zile am lucrat în același loc cu ea, a fost o fată de milioane plină de viață. Ca mamă cu fată, eram și ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Dumnezeu să o odineasca în pace." a declara o fostă colegă.

Când a avut loc tragedia, copiii victimei şi ai partenerului său de viaţă erau în vizită la parinți, pe perioada vacanței. Acum, bunica lor a plecat de urgenţă în Marea Britanie, să îi aducă acasa.

Cazul Ioanei a ajuns rapid și în presa din Anglia. "Prea tânară sp fie un înger" au scris jurnaliștii britanici. Foștii colegi ai tinerei au anunțat că vor ajuta familia, să îi repatrieze trupul.

Sfârşit cumplit pentru o româncă, peste hotare: Trupul ei neînsuflețit a fost găsit la 80 de kilometri de unde locuia

#DIRECT_ONE_zhhekz#