Sfidare la căpătâiul Regelui Mihai! Politicienii moldoveni, selfie-uri și zâmbete la funeraliile Majestății Sale (FOTO)

Sfidare la căpătâiul Regelui Mihai! Politicienii moldoveni, selfie-uri și zâmbete la funeraliile Majestății Sale (FOTO)

Sfidare la căpătâiul Regelui Mihai! Mai mulți membri ai Partidului Liberal din Republica Moldova, prezenți la funeraliile Regelui Mihai de la Castelul Peleș, au găsit de cuviință să-și facă selfie-uri, cu zâmbete largi pe față, pe care le-au postat apoi pe Facebook.

Printre aceștia se numără, Corina Fusu, Alina Zotea, Valeriu Munteanu și Roman Boțan.

Zotea a declarat pentru realitatea.md că fotpgrafia nu a fost făcută la Peleș și că a fost postată din greșeală pe rețeaua de socializare.

„Doamna Fusu a făcut o greșeală. Presa greșește atunci când face acuzații nefondate. Pe pagina mea de Facebook puteți găsi doar fotografii oficiale care sunt postate și de către Casa Regală. Nu zâmbesc și nu manifest vreun semn de bucurie. Este și video de la eveniment.

Nu este un selfie făcut la funeralii. În spate nu e Palatul, ci niște marketuri. În imagine nu am boneta pe care am purtat-o în timpul funeraliilor. De la începutul până la sfârșitul evenimentului nu am avut dreptul să o scot. Deci, să nu nimeriți în capcană. Pozele sunt dintr-un alt context. Cineva vrea să facă scandal, dar eu nu vreau să fac parte din el”,a spus Zotea.

Ulterior, deputata Corina Fusu a șters selfie-ul de pe pagina sa de Facebook.