Slănic a ajuns ca Veneția după o ploaie torențială de jumătate de oră (VIDEO)

Slănic a ajuns ca Veneția după o ploaie torențială de jumătate de oră (VIDEO)
Foto: Ciarul de Ploiești

Slănic s-a transformat într-o mică Veneție după o ploaie torențială care a durat jumătate de oră, notează Ziarul de Ploiești.

Localnicii au filmat străzile inundate atât din centrul orașului, cât și de la periferie. Apa a luat autoturisme pe sus, a distrus rețele electrice și a inundat curți.

La Vărbilău, traficul rutier pe DJ 102 a fost blocat pentru o perioadă, din cauza apei care a ocupat carosabilul.

Pompierii prahoveni au acționat cu motopompe pentru evacuarea apei din 6 locuințe la Slănic, 2 la Vărbilău și 1 locuință la Coada Malului.

Slănic a ajuns ca Veneția după o ploaie torențială de jumătate de oră

Ultima oră
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)