SUA: O femeie a fost arestată după ce a mers la școală deghizată în fiica ei de 13 ani. Ce a vrut să demonstreze cu acest experiment (VIDEO)

SUA: O femeie a fost arestată după ce a mers la școală deghizată în fiica ei de 13 ani. Ce a vrut să demonstreze cu acest experiment (VIDEO)
Captură Video - Casey Garcia / Youtube

O femeie din Texas, Statele Unite, a fost arestată după ce a mers o zi la școală deghizată în fiica ei de 13 ani. Ea a filmat toată experiența și a postat clipurile pe Youtube. A vrut astfel să demonstreze vulnerabilitățile sistemului de siguranță al școlii, notează Insider.

Femeie din SUA, arestată după un experiment social făcut la școala fiicei

Casey Garcia, în vârstă de 30 de ani, s-a deghizat în fiica sa pentru ceea ce ea a numit un experiment social. Ea s-a furișat așa în școala fiicei și a petrecut acolo aproape o zi.

„Arăt ca un elev de clasa a șaptea? Nu? Mișto! Minunat!”, spune femeia într-unul dintre clipurile postate pe Youtube, în timp ce are o glugă galbenă pe cap și o mască pe față.

SUA: O femeie a fost arestată după ce a mers la școală deghizată în fiica ei de 13 ani. Ce a vrut să demonstreze cu acest experiment

„Am fost aici toată ziua, față în față cu profesorii”, a zis ea ulterior, în timp ce mânca. Evident, de data aceasta nici nu avea fața acoperită de mască.

Casey Garcia a afirmat că nimeni de la școală nu s-a prins că a venit în locul fiicei sale, Julie.

„Școala a fost atât de îngrijorată că țin telefonul la vedere, că nici măcat nu au fost atenți la cine sunt eu. Este vorba despre copiii noștri și despre siguranța copiilor noștri. Tot ce încerc să fac este să previn încă o împușcare în masă!”, a explicat ea într-un clip.

Garcia a fost arestată sub acuzațiile de pătrundere ilegală și falsificare de documente.

Casey Garcia, o femeie din SUA, explică de ce a mers la școală deghizată în fiica ei de 13 ani