Televiziune de stat din Grecia a ajuns ținta ironiilor după ce a oferit sfaturi despre cum să furi benzina din rezervorul mașinilor (VIDEO)

Televiziune de stat din Grecia a ajuns ținta ironiilor după ce a oferit sfaturi despre cum să furi benzina din rezervorul mașinilor (VIDEO)
Televiziune de stat din Grecia a ajuns ținta ironiilor după ce a oferit sfaturi despre cum să furi benzina din rezervorul mașinilor (VIDEO). Sursa foto: Twitter/ @JeronymoBoss2

Televiziunea de stat din Grecia a stârnit critici și remarci ironice după difuzarea unui episod în care le oferea sfaturi telespectatorilor despre cum să fure benzina din mașini, având în vedere că prețul combustibilului a crescut vertiginos, informează The Guardian.

Sfaturi despre „cum să furi benzina”, în direct la TV

Difuzarea unui reportaj despre cum poți să scoți benzina din rezervoarele mașinilor a declanșat un val de critici și ironii din partea internauților.

Nu este ceva teribil de complicat … nici măcar nu aveți nevoie de un tub special, chiar și un furtun pentru balcoane este suficient”, a declarat reporterul postului, Costas Stamou, în timpul emisiunii de știri matinale Syndeseis, difuzată de ERT.

După ce metoda a fost pusă în practică, un mecanic auto a arătat unde poate fi străpuns rezervorul de combustibil al unei mașini pentru a fura carburantul.

Sunteți în toate mințile? Le dați oamenilor sfaturi despre cum să fure benzină?”, a comentat un utilizator pe Twitter.

După tutorialul despre două moduri de a fura cu ușurință benzină, ERT pregătește acum noi îndrumare despre cum să deschizi lacăte și să furi portofele”, a mai adăugat un al utilizator.

Un videoclip mixat de site-ul satiric grec Luben fusese vizionat de peste 170.000 de ori până joi. Alte 32.500 de persoane au văzut segmentul original pe Twitter.

Prețurile la carburanți au crescut constant în Grecia în ultimele luni, miercuri, la Atena, prețul mediu al benzinei simple fără plumb depășind 2,37 euro pe litru, iar în Rodos și în insulele învecinate, peste 2,50 euro.

Autoritățile grecești au rezistat solicitărilor de reducere a taxelor la carburanți, optând în schimb pentru subvenții de 30-50 de euro pentru proprietarii de mașini și motociclete cu venituri mici.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”