TRAGEDIA ANULUI în televiziune! A MURIT GABRIELA! Este VESTEA ȘOC A ZILEI!

TRAGEDIA ANULUI în televiziune! A MURIT GABRIELA! Este VESTEA ȘOC A ZILEI!
Foto: Pixabay

Actrița Gabi Costa, cunoscută pentru rolul său din filmul Orfanii Pământului, a murit la vârsta de 33 de ani, iar știrile au fost confirmate de biroul de presă al acesteia.

REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANĂ! A MURIT CU ZILE! BAHMUȚEANCA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI

Cauza morții ar fi fost probleme cardiorespiratorii. Gabi a fost găsită inconștient în casă și a fost transportată la Spitalul Municipal Lourenço Jorge, în Barra da Tijuca, Zona de Vest din Rio.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! APARIȚIE MACABRĂ LA PARASTASUL LUI RĂZVAN CIOBANU! INVITAȚII ȘI-AU FĂCUT CRUCE

„Din păcate, raportăm moartea actriței Gabi Costa provocată de niște probleme cardiorespiratorii. Familia mulțumește manifestările de afecțiune și cere intimitate în acest moment de durere. Gabi Costa este un donator de organe și va fi mereu în viață în amintirile noastre și în memoria celor care vor avea o nouă șansă la viață datorită gestului ei”, searată comunicatul de presă, potrivitgamer4k.com.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)