Tragedie în India: Cel puțin opt oameni au murit după ce acoperișul unui depozit de cartofi s-a prăbușit peste ei

Tragedie în India: Cel puțin opt oameni au murit după ce acoperișul unui depozit de cartofi s-a prăbușit peste ei
Sursa foto: Captură video / @BBC

Acoperișul unui depozit de cartofi dintr-un stat din nordul Indiei a cedat și a ucis peste 8 persoane. Până acum au fost salvați 11 oameni.

8 oameni au murit în India, sub mormane de cartofi

Accidentul s-a petrecut într-un stat din nordul țării. Depozitul de cartofi nu era construit conform standardelor și era, de ceva vreme, într-o stare deplorabilă.

Salvatorii caută supraviețuitori, cu ajutorul câinilor, în mormanele uriașe de cartofi. Până acum au scos 11 persoane în viață. Patru dintre aceste au fost reținute pentru audieri. Principalii vinovați sunt căutați.

În India prăbușirile de acest fel sunt destul de frecvente, mai ales în timpul sezonului ploios.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:30 - Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Tel Aviv după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul Apărării
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România