Tragedie la nuntă: 26 de invitați și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau a fost luată de ape

Tragedie la nuntă: 26 de invitați și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau a fost luată de ape
Foto: time.com

Nu mai puțin de 26 de invitați la o nuntă din Pakistan și-au pierdut viața, sâmbătă, după ce vehiculul în care se aflau a fost luat de o viitură, au anunțat autoritățile, relatează AFP, potrivit realitatea.net.

Printre victime se află optsprezece copii cu vârste de sub zece ani și șase femei. Trei persoane au supraviețuit și au fost spitalizate.

Vehiculul transporta 29 de prieteni și părinții unuia dintre soți când a fost luat pe sus de ape, a explicat pentru AFP un responsabil local din regiunea Khyber.

„Operațiunile de salvare s-au încheiat. Trupurile a 26 de persoane au fost găsite", a declarat Rahimullah Mehsud.

Condițiile de căutare în regiunea muntoasă izolată în care s-a produs accidentul au fost complicate de ploile musonice care au căzut în zonă de la începutul lunii.

Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta