Tragedie la o grădină zoologică din Maroc. O fetiță a fost omorâtă de un elefant (VIDEO)

Tragedie la o grădină zoologică din Maroc. O fetiță a fost omorâtă de un elefant (VIDEO)
Foto: panoramio.com

O fetiță de șapte ani a fost ucisă de un elefant de la grădina zoologică din Rabat. Fetița se afla împreună cu părinții la grădina zoologică, iar în timp ce fotografiau cei trei elefanți, o femelă a prins o piatră cu trompa și a aruncat-o în aer, aceasta lovind-o în cap, informează EFE, potrivit știripesurse.

Deşi a fost trimisă imediat la o clinică, fetiţa a decedat pe drum. Conducerea grădinii zoologice a spus că în timpul accidentului nu s-a încălcat niciun protocol de securitate, că nu a existat un contact direct între public şi animale şi că fetiţa nu a depăşit linia de protecţie din jurul animalelor. A amintit, de asemenea, că grădina zoologică din Rabat, construită în 2012, respecta toţi parametrii internaţionali de securitate şi că niciodată nu înregistrase vreun accident. Responsabilii grădinii zoologice au o asigurare pentru accidente care a fost activată în cazul fetiţei şi vor însoţi familia în toate demersurile legate de funeralii, potrivit surselor din cadrul conducerii.

Tragedie la o grădină zoologică din Maroc. O fetiță a fost omorâtă de un elefant

#DIRECT_ONE_npnarf#

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)