Trei pui de tigru bengalez, un nou punct de atracție pentru grădina zoologică din Nanjing (VIDEO)

Trei pui de tigru bengalez, un nou punct de atracție pentru grădina zoologică din Nanjing (VIDEO)
Grădina zoologică din Nanjing are un nou punct de atracţie: trei pui de tigru bengalez, care au depăşit primele două luni de viaţă, considerate cele mai periculoase de către specialişti. Administratorii...

Grădina zoologică din Nanjing are un nou punct de atracţie: trei pui de tigru bengalez, care au depăşit primele două luni de viaţă, considerate cele mai periculoase de către specialişti.

Administratorii stabilimentului şi medicii veterinari au decis să lase micuţele feline să ia primul contact cu mediul înconjurător.

Mama lor, un exemplar superb în vârstă de şase ani, este foarte grijulie cu micuţii şi  cu greu poate fi convinsă să-şi lase puii singuri. Fie chiar şi o oră pe zi, atât cât au dreptul vizitatorii să se bucure de prezenţa lor.

Specia este în prezent serios ameninţată din cauza braconajului excesiv şi a distrugerii habitatului natural al acestor animale.

Deşi nu este neobişnuit ca femelele să nască în condiţii de captivitate, mulţi pui mor în primele zile de viaţă din cauza neadaptării complete a speciei la condiţiile din circuri şi grădini zoologice.

Pui de tigru bengalez, atracție la zoo

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22780').select();" id="embed_text_22780" />